17. veebr 2015

Mõned pluusikesed

Sellele postitusele ei oskagi pealkirjaks panna muud, kui mõned pluusikesed, kuid pealkirja vaimuvaesusele vaatamata, on mul hädasti neid vaja. Nimelt on mind paljaks röövitud. Õnneks mitte täielikult. Ämma kingitud halli karva trikotaazsärk jäi alles. Ja mõned vanad ning kulunud. Nimelt tuli tütreke koolist, minu pluusi seljas. Tema toast leidsin veel ühe..., ja siis veel ühe. Selle pääle kostis kallis tütreke, et ma tohin küll (temalt) (minu enese) pluusi laenata. Siin on vist see koht, kus olla ülimalt tänulik.
Tegelikult oli tegemistele veel üks põhjus. Kadri algatas oma blogis Õmblen endale-2015
õmblemata ajakirjade läbiõmblemise kampaania ja vuhib aina omale uusi riideid teha. Kohe kadedaks teeb. Tegelikult need läbiõmblemata ajakirjad, lõikelehed kõik kenasti kinni... jah, neid ikka on. Uskuge või mitte, mul on täielik kollektsioon Burdasid aastast 2006-2014. Ei maksa mainida, et nende seas on ka neid, millest ma ei ole mitte midagi teinud. Ja mitte vähe. Seetõttu otsustasin Burdade ostmise lõpetada. (Siiani olen vastu pidanud) Kollektsioonid on ju toredad, kuid paraku hakkavad lõiked korduma. Pikkadest varrukatest lühikesi teha oskan ma ise ka ning taskute lisamine ning ära koristamine ei ole probleemiks. Kole palju on ilmunud mingeid lotakaid kott-lõikeid. Kui tõesti väga vaja, saan ma selliseid amööbe ise joonistada.  Pealegi ei tee ma nagunii sedasi, nagu ajakirjas näidatud.

Küll aga on probleemiks see, et mul ei ole enam trikotaazi. Õmblemata õmblusajakirjade varude vähendamisele otsustasin lisada kangavarude vähendamise. Kangavarusid justkui oleks, aga kõik sellised tükid, millest hädavaevu trussikud välja tuleksid. Trussikutega otsustasin kalleid lugejaid mitte piinata. Nojah, eks kui häda kõige suurem, siis lapitöö kõige lähem.

Neitsilikkuse hävitasin Burdadel 2/2013 (helesinine pluusike) ja 10/2014 (lilla ja eitea mis pluusike)
Pildil vaatan, kuidas kajakas varesele kere peale annab ja proovin otsustada, kas ei oleks arukas lennata kaklust lahutama.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui mõnusad särtsakad värvid!! Eriti hingemööda on see lipilapiline pluus!

Siret ütles ...

Jessas, ma lähen ja häbenen nurgas, sest mul on peaaegu täielik kollektsioon Burdasid aastast 97 ja ikka ostan :S Ja enamik on õmblemata - mingi eriline kollektsioneeri ese.
Aga natuke kompenseerib seda see, et mul isegi trussikuks sobivaid trikotaaži tükke ei ole :) Siiski peaks Kadri väljakutsega liituma...vähemalt korra kvartalis

Arella ütles ...

Vat kui hea, et jääke leidub. Nii ägedaid pluuse poleks ju muidu sündinud ;)

Ilme Aim ütles ...

Vahvad pluused. Peaks vist oma overlokki ka käivitama.

verca ütles ...

Väga ägedad pluusid! Trikotaazi kipub jah lõpuks pesu suurused lapid üle jääma.
Ära kaklusesse küll end sega, võib ise peksa saada :DDD

Kadri Kivistik ütles ...

Oh ja ahhh. Ma mitu korda juba käin ja vaatan seda teist pluusi. Esimese lõige on mul läbiõmmeldud, see nii väga ei kipita (ilus on ikka!) aga no see teine... Selle aasta oktoobris vähemalt midagi oodata. Su värvide kombineerimise oskus on ikka imetlusväärne! Ma tahaks endale seda pluusi kohe :P Nii ilus!