6. mai 2015

Punaste moonide padi.

Kui moonid tulle löövad õhtupäikses kuue paiku...   (rida Lauri Saatpalu laulust) See padi sündis ühest mälestuskillust. Õigemini mullu suvel täiesti juhuslikult kohatud punastest moonidest. Olin mina parasjagu vastehitatava golfiväljaku ääres jalutamas ja sääl, kus parasjagu triigitud murupind lõppes, särasid õhtipäikeses mõned punased moonid. Golfimängijana oleks minu jaoks mäng läbi olnud. Niivõrd lummavalt kaunis oli see vaatepilt.Ja mõndaviisi pugesidgi moonid minu südamesse ning ajukäärude vahele, et mingi aja pärast end padjale nõuda.

2 kommentaari:

Kadri Kivistik ütles ...

Minu lemmik nende patjade osas! Ju lihtsalt moonid ongi nii võluvad ja sinu kunstianne ning käelised oskused teevad need veel ägedamaks!

Kista ütles ...

Oooo, need moonid! Nii ilusad ja loomulikud!