1. juuni 2015

Jakikene "Kadri"

Tõele au andes on mul üsna mitmed nimega rõivaesemed. Näiteks Olga nimeline vest ja Silva nime kandev pluus. Nüüd siis "Kadri" jakk. Kõik see ikka tooraine päritolu järgi. ( Ei saa aru, miks minu söögilaud poes "Kristaks" oli nimetatud) Ma loodan, et sõbranna Kadri ei pea jaki pärast häbenema. Teise ringi riideid võtan ma alati suurima heameelega vastu. Esiteks on mul tunne, et teen sellega ühiskonna prügimajandusele mikroteene ja teiseks, saage palun aru, haigus on selline. Parandamatu kaltsukorilus. Õnneks suudan ma aeg-ajalt siiski üht-teist kantavaks kõpitseda.

villane jakk

Aga ega siin väikesest kõpitsemisest piisanud. Isegi siis mitte, kui asi oleks paar numbrit väiksem. Hirm, kuidas mulle sellised kandilised tegumoed ei sobi. Originaaljakis nägin ma välja nagu tissidega Lenin ja täielik ümberlõikus oli paratamatu. (Jaki, mitte minu. Hoolimata moetuultest olen mina oma sooga üsna rahul) Õnneks oli jakil võluvalt villane materjal. Natukene lapse mantlist järele jäänud halli villast juurde ja visuaal kohe hoopis teisem.


Paraku paistab vammusega käimise ilmasid veel kuhjaga tulevat. Külm tuul tahtis paruka peast viia. Sel aastal on globaalse kliimasoojenemise vastu võitlejad pisut üle pingutanud. Palun keerake kiba soojemaks. Kondid külmuvad.


Kuna kallid kolleegid- lapitajad suutsid mu pea ühe väga põneva tehnikaga segi ajada, siis kõige rohkem aega võttis otsustamine, mida jaki peale teha. Seekord jäin siiski traditsioonilise õmblustöö juurde. Lillekesed on vanaema kleidist. Väga põnev tehnika on projekt nr.10. Sain juba ideega piki pead, seega paluks sellest postitusest kümme tükki tuleviku poole lugeda. Vast saab ka kiiremini.


6 kommentaari:

Martaberta Kompulsiivkuduja ütles ...

Väga vägev. Me oleks muidugi hea meelega ka tissidega Leninit vaadanud, kui aus olla ;)

Kadri Kivistik ütles ...

Ma naersin teksti lugedes juba kõva häälega, aga Martaberta kommentaari peale pidi peaaegu piss püksi tulema. Nõustun! Jakk meeldib väga-väga, tikand meeldib veelgi rohkem! Ja kõik sellest kuubikust! Sinu jaoks selline kuubik loodigi! ;)

Unknown ütles ...

Ilus ja stiilipuhas jakike :)

SWALLOWPatterns ütles ...

Väga ilus! Näpud hakkasid kohe sügelema :)

Anonüümne ütles ...

Ma lugesin algul tissidega Lensin ;)Igatahes tahe on väga suur Teil, et algsest jakist sai selline super tulemus ;)

Kaire Kollom-Vahtra ütles ...

:) Lihtsalt sõnatu-
ikka veel naeran :D
Aga lõpptulemus on ikka ja jälle SUPER!