12. okt 2015

Dinosauruste haudumise lapitekk

Seda lapitekki haudusin ma ikka õige kaua. Vaatasin järele, 05.06 oli alustamise päev. (Ma olen avastanud endas krooniku geenid) Aga ehk kooruvadki dinosaurused munast nii kaua?

dinosaur quilt, kids patchwork quilt

Kõigepealt sain valmis teki lapilise tausta ja siis jäi töö tükiks ajaks seisma. Põhjus lihtne: Ma ei teadnud, kuidas edasi. Suisa erakordne olukord. Tavaliselt ma ei teagi, milline võiks lõpptulemus välja näha kuid reeglina selgub see 10-15 töötunni jooksul. Selle teki puhul, mitte muhvigi, kuniks minu tütreke sai omale sünnipäevaks dinosauruse muna. (Mängu oma, loomulikult) Seoses sellega sain mina äratundmishetke. Tõtt ütelda oli inspiratsiooniks ka üks väike armas poiss, kes oma (vist ) nelja eluaasta kohta teab dinosaurustest rohkem, kui mina oma nelja.... eluaasta juures.

dinosaur patchwork quilt

Nojah, kindlasti on ka selliseid dinosauruseid maamunal elanud. Mis nende ladinakeelsed nimetused nüüd olidki?
Dinosaurusetekiga sain ma (jälle) oma Etsy poodi 50 toodet täis ja sama kiiresti võtsin ma ta ka maha. Selle poega on viimasel ajal olnud nagu vanas heas ringmängus: ikka kaks sammu sissepoole ja kaks sammu väljapoole. Seegi lapitekike läks välismaa asemel Eestimaale.


Ja üks tagapalge pilt. Ahaa, lapitekk on mõõtudes 130x168 ning puuvillasest kangast. Tahtsin teha 170 cm pikkust aga panin teppimiskokkutõmbumiskofitsendi arvutusega pisut mööda. Nagu näha, ei ole siin vähemalt teppimisniidiga koonerdatud.

Kommentaare ei ole: