10. dets 2018

Pliiatsitopsid ehk kõik teksapükstest

Õmblusmamsel on tõeline taaskasutusfanaatik. Mõnikord jõuab minu taaskasutus kohe päris ÄRA kasutamise tasemele. Kõik on taaskasutatavast materjalist otsas ehk siis järele jääb ainult tolm ja mälestus. Näiteks on siinkohal mõnede teksapükste viimased riismed leidnud koha pliiatsitopsides.
Tegelikult tunnen ma puudust veel ühest topsikust sest pliiatsid on ühed kaduvamad asjad maailmas. (Edasi tulevad juba raha, käärid, mõõdulindid ja nõelad) Olen neid leidnud külmkapist, pesusahtlist, voodi tagust ei maksa mainidagi. Oh, õnneks mitte supipotist aga egas ma suurt imestaks.  See oleks juba pliiatsikaotuse kõrgem tase ja et säärane kahetsusväärne asi ei juhtuks, on vääga arukas hoida oma kirjapulgad kompaktselt koos. Kui ma loomepalangus köögi pastakaga elutuppa tatsun ja lillepoti asemel selle elutoa pliiatsitopsikusse torkan, pole hullu midagi.
Nõndaks, paras ports tepinguid ja tükike vanaisa palituhõlma (põhjadeks) sai tarviliselt ära kasutatud. Aga mida ma ülejäänud pükstest olen teinud:

recycling, reuse

Näiteks jõulusokuga jõulusokke.

teksapüksid, reuse

Ja teksapükstest teksajaki. Huvitav, millal ma võiksin vana teksatagi teksapüksteks õmmelda?

taaskasutus, vanast uus

Või siis mõnusalt suvise piknikuteki. Ah, tegelikult on mul selliseid taaskasutusprojekte ikka päris palju olnud.

taaskasutus, vanast uus

Ja nüüd on mulle kohale jõudnud, et olen oma topsikutega liialt kiirustanud. Et Õmblusmamsli trenditeadlikus on pärit eelmisest sajandist ja pole kopkatki väärt. Hunnik väärtuslikke õmblusvarusid on mingiteks pliiatsitopsideks raisatud kuigi konservherne purgid oleks sama hästi kõlvanud. Kaasaegne mood suisa karjub netiavarustest vastu. Seega, kellele trendikaid tepinguid!! Küllap ma ülejäänud tükkidega ikka midagi pääle oskan hakata.Kommentaare ei ole: